Bemutatkozás
Darius Lovasközpont
Üdvözöllek a Darius Lovasközpont területén! Oldalunk neveldeként és versenyparkként működik. Központunk 2007 óta várja a nevelni vágyókat. Kezdőket is szívesen látunk, ha segítség kell akkor a chatben keress bátran! Főoldal & Hírdető

ELVIHETŐ LOVAK

 
Navigáció
 
chat

Kérem a chatet kultúráltan használni! Hírdetni tilos! Az ilyen jellegű bejegyzések törlésre kerülnek!

 
Társoldalak

Korlátlan! A chatben lehet jelentkezni!

 

 

főoldal

Fekete Péntek

2018.11.23. 07:00, kameyo

Kedves Tagok! Mivel a nagyvilágban már szinte mindenhol "ünneplik" a fekete pénteket, ezért úgy döntöttem hogy idén először itt az oldalon is megtartjuk! Mivel pénteken sokan dolgoznak/iskolába járnak, ezért kicsit meghosszabbítva tartjuk. Na, de lássuk milyen kedvezményt nyerhettek el ezeken a napokon:

MINDEN ló és felszerelés az akció ideje alatt féláron kapható! :D*

Az akció időtartama: nov. 23. 07:00  -  nov. 25. 24:00

 

*Ha új tag vagy akkor az első ló továbbra is ingyenes. A felszerelés vásárlásánál a teljes árát írjátok be, a többit majd én levonom! :)

Új eladó lovak

2018.11.21. 21:16, kameyo

Sziasztok! Történt pár frissítés az elmúlt időkben, ezeket találhatjátok itt összesítve:
- Minden eredmény beírva
- Adatmódosíták, lóeladások készen vannak
- Eredmények az összes versenyre
- A bezárt istállók lovai visszakerültek az eladóak közé

- Valamint új eladó lovakat is raktam fel, mivel sokat kiraktam elvihetőbe. Így a többivel együtt 27 ló került be az eladóak közé.

          

Nemzetközi verseny =D

2018.11.12. 12:50, kameyo

Sziasztok! Ismételten meghívást kaptunk egy nemzetközi versenyre, ahová bárki nevezhet. A szabályok nem változtak úgyhogy csak bemásolom a régebbi posztomat erről. Ha valakinek nem menne a nevezés akkor szóljon bátran és segítek! :)

A versenyről: Ez egy nemzetközi verseny lóneveldéknek, amit már 2010 óta rendeznek. A legutóbbi versenyeken már magyar nevezők is értek el jó eredményeket. Az oldal nyelve angol, így aki nem beszéli a nyelvet annak kicsit nehéznek tűnhet először. 

A képre kattintva, elérheted a verseny honlapját. :)

Nevezni lehet: november 23.
A verseny időtartama: november 26. -  december 6.

A szabályokat az IAHF Rules menüpont alatt érhetők el, amik a következők:
- Kategóriánként max. 3 lóval lehet nevezni.
- Minden fajta engedélyezett.
- A táblát ki kell rakni az oldalra. (itt elérhető)
- Kategóriánként kell egy képet megadni. Egy szakágon belül több kategóriába is nevezheted a lovaidat, de külön képeket kell berakni.
- A képeket link formájában kell megadni.
- A Pet Show részbe minden állat nevezhető, kivéve a lovakat.

Nevezni az Entry Form menüpont alatt lehet és a szakágakat is ott találjátok. Ha van egy kis időtök a nevezésre szerintem ne hagyjátok ki! Hajrá mindenkinek! :)

Elvihető lovak

2018.10.23. 23:27, kameyo

Sziasztok! Találtam egy régi bejegyzést összegyűjtött lovakkal és még válogattam hozzá párat. Összegyűlt egy egész ménes. :) Ezek a lovak bárhová elvihetők, amennyiben az új tulaj versenyeztetni szeretné őket. (mivel állni itt is tudnak az oldalon) Több infó és a lovak elérhetőek a linkre kattintva. A link elérhető még az oldalmodulban, a bemutatközás alatt.

Elvihető lovak


Ő is új gazdára vár =)
 

Helyzetjelentés

2018.10.14. 17:31, kameyo

Sziasztok! Szólnék pár szót az oldal jelenlegi helyezetéről, mivel már régen volt főoldali bejegyzés. :P

- Új design lett az oldalon. Már nagyon kellett valami mert az előző már nagyon régi volt és egy ideje ősz van már. :D Nem ez lett életem főműve de vannak más részek az oldalon amik fejlesztésre várnak.

- Megírtam az eredményeket a díjlovas versenyünkre. A sportló szemlére még várok pár nevezőt és akkor arra is megírom. Utána egy ideig nem lesz verseny. A következő pontban leírom hogy miért nem.

- A közeljövőben szeretnék a tartalomra koncentrálni ezért történni fognak fejlesztések. Ezekről majd folyamatosan fogok írni. Első körben az istállókat nézem át és a lovak adatlapjait és ahol kell ott javítok. Ezért előfordulhat hogy lesz egy kis kavar az istállóknál, de a nevelés ettől függetlenül mehet tovább. :)

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu