Darius Lovasközpont
Üdvözöllek a Darius Lovasközpont területén! Oldalunk neveldeként és versenyparkként működik. Központunk 2007 óta várja a nevelni vágyókat. Kezdőket is szívesen látunk, ha segítség kell akkor a chatben keress bátran!
Oldal Csatlakozz! Istállók Lovasudvar Versenyek Extrák
Bemutatkozás

Itt visszajuthatsz a főoldalra, hírdetheted az oldaladat és megtalálhatod a bejelentkezést is.

FőoldalHírdetőBejelentkezés
 
chat

 
főoldal

Helyzetjelentés

2018.10.14. 17:31, kameyo

Sziasztok! Szólnék pár szót az oldal jelenlegi helyezetéről, mivel már régen volt főoldali bejegyzés. :P

- Új design lett az oldalon. Már nagyon kellett valami mert az előző már nagyon régi volt és egy ideje ősz van már. :D Nem ez lett életem főműve de vannak más részek az oldalon amik fejlesztésre várnak.

- Megírtam az eredményeket a díjlovas versenyünkre. A sportló szemlére még várok pár nevezőt és akkor arra is megírom. Utána egy ideig nem lesz verseny. A következő pontban leírom hogy miért nem.

- A közeljövőben szeretnék a tartalomra koncentrálni ezért történni fognak fejlesztések. Ezekről majd folyamatosan fogok írni. Első körben az istállókat nézem át és a lovak adatlapjait és ahol kell ott javítok. Ezért előfordulhat hogy lesz egy kis kavar az istállóknál, de a nevelés ettől függetlenül mehet tovább. :)

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.