Darius Lovasközpont
Üdvözöllek a Darius Lovasközpont területén! Oldalunk neveldeként és versenyparkként működik. Központunk 2007 óta várja a nevelni vágyókat. Kezdőket is szívesen látunk, ha segítség kell akkor a chatben keress bátran!
Oldal Csatlakozz! Istállók Lovasudvar Versenyek Extrák
Bemutatkozás

Itt visszajuthatsz a főoldalra, hírdetheted az oldaladat és megtalálhatod a bejelentkezést is.

FőoldalHírdetőBejelentkezés
 
chat

 
főoldal

Frissítések és tervek

2020.04.18. 19:50, kameyo

Sziasztok! Nagyon sok idő eltelt a legutóbbi bejegyzésem óta. Hamarabb akartam írni de hát mindig történik valami. :D  A lényeg hogy minden versenyre megírtam az eredményt, amiről később hozok majd egy értékelőt mert érdekes számok jöttek. Az időközben jött lókérések, eredmények stb be lettek írva. Ahogy látjátok új design került fel. Nem ez életem munkája de az előző már nagyon téli volt ehhez a majdnem nyárias időhöz. Most április elején új eladó lovak kerültek be az oldalra. A telivérek Ubika segítségével érkeztek hozzánk, amit nem győzök elégszer megköszönni. :) Három fjord is érkezett hozzánk, de már lett is gazdájuk.

       

Nemrég kaptuk a hírt hogy ismét lesz nemzetközi verseny, a táblán keresztül eléritek az oldalt. Én még nem néztem szét a kategóriák között,  de a tavalyi fordírtásomat és egy kis segítséget itt találhattok.

Mi jön most? 
Nagyon régóta halogattam már, de most tartani fogok egy istálló ellenőrzést. Nem csak a tagok aktivitását fogom nézni hanem utána járok a lovak képeinek és akinek vannak új képei azok befognak kerülni. Ez nem tudom meddig fog majd tartani de igyekszem haladni vele.

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.04.25. 13:38
Anna

Szia Kameyo! 

Igazán örülök és megtisztelő, hogy az oldalamról felhasználtál egy olyan kódot, amin én is dolgoztam. És jó látni azt is, hogy Efruse-ot és Lindát feltünteted, viszont vannak a kódban saját ötleteim & kreálmányaim, ezért alájuk valahova esetleg engem is odabiggyesztenél? ^^"

Anna (Pretty-Simplicity)

_______________________________

Szia!
Bocsánatot kérek amiért kimaradt a neved és pótoltam a kiírást! :)
Kameyo

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások