Darius Lovasközpont
Üdvözöllek a Darius Lovasközpont területén! Oldalunk neveldeként és versenyparkként működik. Központunk 2007 óta várja a nevelni vágyókat. Kezdőket is szívesen látunk, ha segítség kell akkor a chatben keress bátran!
Oldal Csatlakozz! Istállók Lovasudvar Versenyek Extrák
Bemutatkozás

Itt visszajuthatsz a főoldalra, hírdetheted az oldaladat és megtalálhatod a bejelentkezést is.

FőoldalHírdetőBejelentkezés
 
chat

 
GP kérdőív 2019

Határidő: 2019. április 30.

Mi ez?
Ez egy elég új kezdeményezés a részemről (még nem csináltam ilyet), hasonlót még nem láttam. :D Mindig érdekesnek találtam az infografikákat, főleg ha egy jó témáról szól és érdekesen van elkészítve, Sok új és megdöbbentő adatot tudhatunk meg így. Itt most éppen a GP lovasrészlegét fogom kikérdezni. Ha minimum 10 ember kitölti akkor az eredményt összesítem és összerakok majd egy (remélhetőleg) jópofa kis grafikát. Az eredményt természetesen közzéteszem majd pdf formátumban az oldalon. Ha sikeres lesz akkor szeretném majd jövőre is megismételni és akkor már kis ábrákon láthatjuk a különbséget. A kérdésektől nem kell félni, nincs sok és semmi személyeset nem kérdezek. Hamég nem találkoztál ilyen dologgal akkor a végeredményt ehhez hasonlónak képzeld el.

Kik és hogy vehetnek részt benne?
Bárki részt vehet akinek köze van a Gportálos lóneveléshez. A kérdőívhez nem kell semmi, csak kérdések vannak amikre válaszolni kell. Az egész névtelen és elérhetőséget sem kérek. Fent eléred a linkjét, lentebb meg kiírtam a kérdéseket hogy tudd mire számíts.
Bár csináltam hozzá táblát de nem kötelező kirakni. Bár azért nagyon hálás lennék ha elhelyeznéd az oldalad hirdetőjében vagy szólnál pár Gp-s felebarátodnad. <3
Kérlek pontos számokat írjatok! Ha csak annyit írtok hogy sok, rengeteg meg kb. összegeket azokat nem fogom majd tudni összesíteni!

Mégvalamit?
Ha kész van a grafika akkor az oldalon mindenki számára elérhetővé teszem pdf formátumban,  a facebookos csoportba is berakom illetve aki kéri azt értesítem majd külön is akár. Ha kérdésed vagy valami észrevételed van, akkor megtalálsz engem a chatben illetve írhatsz egy külön modulba is. Ha azt szeretnéd hogy külön értesítselek akkor dobj meg egy elérhetőséggel ugyanebben a modulban vagy a chatben.

Észrevételek és egyebek

Kérdések

Milyen nemű vagy?
Hány éves vagy?
Honnan jöttél? (megyékre lebontva)
Mióta vagy a gportálon?
Hol nevelsz? (az oldal típusára kérdezek rá)
Szoktál-e versenyeket rendezni?
Hány lovad van összesen?
Ebből hány mén/herélt?
Ebből hány csikó? (3 évesnél fiatalabb, csikóképpel rendelkező)
Mennyi eredménye van a legeredményesebb lovadnak a Gportálon?
Milyen szakágban versenyzik a legeredményesebb lovad?
Melyik a fajtád a Gportálon? 
Melyik a szakágad a Gportálon? 
Melyik a kedvenc színed?